Workshop Fotostyling

9 mei 2018

Tijdens de Workshop Fotostyling die Hipaholic Anuschka Odau op 10 juni in Den Haag gaat geven, leer je hoe je inspirerende foto’s maakt voor je Instagram, webshop of blog.

In deze tijd heb je mooie foto’s nodig om bezoekers te laten zien wat je doet. Een webshop, blog of een social media pagina, valt namelijk meer op als hij er aantrekkelijk uitziet.

Door eigen beeld op je kanalen te gebruiken, ben je herkenbaar, onderscheidend en zorg je dat je de juiste doelgroep naar je toetrekt. Pluspunt van eigen en mooie foto’s is bovendien dat aantrekkelijke foto’s meer worden geliked op social media.

In deze workshop ga je als deelnemer op een creatieve manier aan de slag met fotostyling en het maken van verschillende composities d.m.v:

  • Flatlay: Dit zijn foto’s die van bovenaf genomen worden van mooie composities met diverse props/ voorwerpen. Flatlay is perfect om producten mooi uit te laten komen.
  • Display Styling: mini setting van voorwerpen gestyled op een plank, kastje of tafel.
  • Fotografie en fotostyling tips en tricks.

Leer unieke foto’s maken van jouw producten voor je webshop en/ of Instagram.

Deze workshop is geschikt voor webshop- en winkeleigenaren die hun producten mooi in beeld willen brengen, ondernemers, bloggers en iedereen die het leuk vindt om betere foto’s te maken voor Instagram, blog of website.

Vanwege de groene locatie is het thema Botanical. De focus ligt op stylen met props als bloemen en planten, maar er zijn ook andere props aanwezig om mee te werken.

Er is materiaal aanwezig om mee te werken, maar neem vooral je eigen spullen mee voor ook een personal touch.

Meld je nu ook hier aan.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Nieuws