Wisseling wacht bij Tendence

15 mei 2018

Susanne Schlimgen heeft sinds 1 mei jl. tijdelijk het management van het Tendence-team overgenomen. Ze neemt de plaats in van Bettina Bär, die met ouderschapsverlof is gegaan.

Schlimgen werkt sinds 2002 op verschillende posities bij Messe Frankfurt. Tot de recente managementverandering binnen Tendence, deed ze de coördinatie van de regionale orderbeurs Nordstil. Van 2007 tot 2011 was ze verantwoordelijk voor Giving op de internationale handelsbeurzen Ambiente en Tendence. “We zijn erg blij dat we in Susanne Schlimgen een vervanger hebben gevonden voor Bettina Bär. Fijn is dat Schlimgen al vele jaren ervaring heeft op het gebied van consumentengoederenbeurzen. Ze is goed voorbereid op inhoud, organisatie en strategie voor haar nieuwe rol,” zegt Philipp Ferger, divisiemanager Tendence. “We zijn ervan overtuigd dat Susanne Schlimgen Tendence met succes zal blijven ontwikkelen met haar vakbeurskennis, creativiteit en jarenlange branchekennis.”

Tendence vindt dit jaar plaats van 30 juni tot 3 juli en is een belangrijke internationale beurs voor consumptiegoederen. Het uitgebreide productportfolio bestaat uit inrichting, decoratie, geschenken, sieraden, modeartikelen, servies, keuken, huishoudtextiel en outdoor.

tendence.messefrankfurt.com

Tags: , , , , , ,Nieuws