Slimme gordijnrails van Slide

11 april 2018

Innovation in Motion brengt later dit jaar Slide op de markt. Dit is een systeem dat op een makkelijke wijze je hangende gordijnen automatiseert. Handig bijvoorbeeld om inbrekers buiten de deur te houden.

In de meeste gevallen dien je nu nog een helemaal nieuwe gordijnrails op maat te laten fabriceren en ophangen. Dat kost veel geld. De Slide daarentegen bestaat uit een eenvoudig motorsysteem. Dat klik je op bijna iedere hangende roede of gordijnrails. Na installatie bedien je je gordijnen voortaan lekker makkelijk vanuit je luie stoel met je mobiele telefoon of met de afstandsbediening.

Het gebruiken van Slide heeft nog een paar grote voordelen. Door Slide te installeren ontwaak je straks en voortaan bijvoorbeeld iedere ochtend met natuurlijk daglicht. Ook kun je door Slide zeker ook gebruiken om inbrekers buitenshuis te houden, als je al dan niet voor langere niet thuis bent. Doordat je gordijnen dagelijks open en dicht gaan, geef je je huis immers een bewoonde indruk. Het fijne van Slide is verder dat hij zelfs direct kan communiceren met de spraakassistenten van Amazon en Google. Volgens recente berichten komen die eind 2018 naar ons land.

https://slide.innovationinmotion.nl/

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,Nieuws