100% Nederlands

Meubel+

Onze abonnees hebben het nieuwste nummer van Meubel+ alweer mogen openslaan. Hierin is onder andere een interview te vinden met Alette Trompetter van Harvink, waarin zij meer vertelt over hun productie, die, zoals niet vaak meer voorkomt, nog 100% Nederlands is.

Voorzitter Carin Frijters van beroepsvereniging Crisp vertelt tijdens een ledenbijeenkomst over haar ideeën voor de vereniging. En ook spreken we een oude rot in het vak. Jan Westland van Ojee Design, die vertelt over zijn uitgebreide ervaringen in de woonbranche.

INretail publiceert over de verwachtingen voor de woonbranche voor 2019. De branchevereniging verwacht een omzetdaling van 3%. De woonbranche staat aan de vooravond van een 'fundamentele verandering', Zo laten zij weten.

En dan is er nog de CloudCuddle, een opblaasbare bedtent, zodat kinderen met een beperking ook buitenshuis een veilige slaapomgeving hebben. Dankzij een investering van Medtech Fonds kan de CloudCuddle zich nu verder doorontwikkelen.

Kortom, een nummer met een grote variatie aan verhalen. Wilt u de Meubel+ ook eens uitproberen? Neem dan nu een proefabonnement en ontvang 2 nummers gratis. 

 

Lees ook
De CloudCuddle

De CloudCuddle

Enige tijd geleden ontwikkelde Lotte Leufkens de CloudCuddle. De CloudCuddle is een opblaasbare bedtent, die zorgt dat kinderen met een beperking ook buitenshuis een veilige slaapomgeving hebben. Met een investering van het Blue Sparrows Medtech Fonds kan de CloudCuddle aan zijn zegetocht beginnen. Zoiets vraagt wel even enige uitleg. De CloudCuddle...

Strategische samenwerking BNS Crisp en Nimeto

Strategische samenwerking BNS Crisp en Nimeto

Mbo vakschool Nimeto en beroepsvereniging BNS Crisp gaan vanaf volgend schooljaar een strategische samenwerking aan. Aanleiding voor dit besluit is de wederzijdse behoefte om kennis uit te wisselen en van elkaar te leren.  'Deze vorm van bruggen bouwen met het onderwijs is belangrijk om de nieuwe generatie te voorzien van de juiste informatie...

Cao Retail non-food algemeen verbindend

Cao Retail non-food algemeen verbindend

 Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de cao Retail Non-Food algemeen verbindend verklaard. Hierdoor geldt de cao nu voor alle 17.000 werkgevers en medewerkers in de branches die onder deze cao vallen. Deze loopt tot 1 januari 2021, aldus branchevereniging INretail.  Vorig jaar juli al sloten Koninklijke INretail, Tuinbranche...