De nieuwste trends

Fotolia_200464468_Subscription_Monthly_M-200x300

Van 17 tot 25 november 2018 opent COCOON de deuren voor het brede publiek. De 29ste editie vindt plaats in Brussels Expo. Ieder jaar pakken de exposanten en organisatoren van de beurs uit met de decoratietrends van nu en voor de toekomst. De aankleding van ons interieur is net zo belangrijk geworden als de manier waarop we ons kleden. Wie zijn of haar interieur naar eigen smaak en met favoriete kleuren inricht, zorgt voor zichzelf,” stelt Marie Franck, marketingverantwoordelijke bij beursorganisator Fisa. Tijdens COCOON krijgen bezoekers de kans om inspiratie op te doen en meer te leren over de nieuwste trends.

En wat zijn dé trends van 2018? De kleur curry is helemaal in. Het past goed bij alle kleuren en materialen en straalt een gezellige en tegelijkertijd energieke sfeer uit, zo laat de beursorganisatie weten. Daarnaast maakt men steeds vaker gebruik van spiegels om het interieur op te fleuren. In Feng Shui zijn ze een symbool van harmonie en waarheid. In het moderne interieur creëren ze ruimte en kunnen ze het interieur een chique uitstraling meegeven.

 

Lees ook
Belgisch onderzoek: interieur beïnvloedt ons welzijn

Belgisch onderzoek: interieur beïnvloedt ons welzijn

Meer dan de helft van de Belgen denkt dat interieurinrichting ons welzijn beïnvloedt. Dit blijkt uit een opiniepeiling van de beursorganisatie van de COCOON-beurs en marktonderzoeksbureau Incidence. De organisatoren van de beurs wilden meer te weten komen over hoe Belgen tegen decoratie en binnenhuisinrichting aankijken. De enquête werd...