Biennale Interieur Kortrijk

Biennale Interieur 2018

De Biennale Interieur 2018 komt al snel dichterbij. Van 18 tot en met 22 oktober vindt deze internationale beurs voor design en vormgeving voor de 26e keer plaats in het Belgische Kortrijk. In de Kortrijk Xpo weer volop eigentijds design en creativiteit, met centraal dit jaar: jong talent. Zo is het werk van vijftig deelnemers te zien tijdens The Floor is Yours, podium voor jong talent.

Net zoals bij de Salone del Mobile in Milaan, krijgt de Biennale ook extensies in de stad, waaronder installaties als Landmarks en een design festival op een unieke locatie: het leegstaand Sint-Maarten ziekenhuis in Kortrijk. Aan namen noemen, beginnen we niet: Gaat dat zien. Want wie overslaat, moet twee jaar wachten.

Info: Interieur.be

foto: Adam Nathaniel Furman

Lees ook
Zo was de Biënnale Interieur in Kortrijk

Zo was de Biënnale Interieur in Kortrijk

Koningin Mathilde van België zelf bezocht de 25e Biënnale Interieur in Kortrijk. De tweejaarlijkse happening duurde tien dagen, trok 70.000 nationale en internationale bezoekers uit meer dan 50 landen. 35 Procent van de daarvan registreerde zich als professional in de interieurbranche. De overige mensen kwamen gewoonweg uit belangstelling of waren...