Materials 2018

3 mei 2018

Materialen zijn de bouwstenen van alles om ons heen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar waar zijn onze auto’s, machines en smartphones zonder een goede, sterke basis? Bijna vergeten we hoe bijzonder materialen zijn en welke uitdagingen het keuze-, creatie-, design- en productieproces met zich mee brengt. Tijdens de vakbeurs Materials 2018 draait alles om materiaaleigenschappen. Hierbij staat de keuze en ontwikkeling van het juiste materiaal als succesfactor bij de (her)ontwikkeling van een product centraal.

Gedurende twee dagen is Materials hét grootste trefpunt voor (niet)-materiaalkundigen en presenteert de organisatie een all-in concept gebaseerd op vier bouwstenen die bepalend zijn bij het succesvol toepassen bij de (her)ontwikkeling van producten: (Nieuwe) materialen, Materiaalanalyse, Oppervlaktetechnieken, Verbindingstechnieken.

De beurs Materials vindt plaats op woensdag 30 en donderdag 31 mei. Dit is de zesde editie van deze vakbeurs en congres. Plaats van handeling is het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Materials 2018

Tags: , , , , , , , , ,Nieuws